Voihan ketku, mitähän näiden poliitikonrääpäleiden kanssa oikein pitäisi tehdä? Nehän nyt vallan vallattomiksi ovat heittäyhtyneet. Aivan kuin kesän kauan odotettujen sateiden myötä valuisivat poliitikkojen vähäinenkin jäljellä lilluva aivomassa sadeveden mukana viemäriin. Ruokitaanko poliitikkoja jollain erityisesti heitä varten väsätyllä hölmöhutulla? Siltä pahasti vaikuttaa viimeaikaisten hulvattomien tempausten valossa.

Ensin yksi kajahtanut rahapuolueen märkäkorva päästää jotain käsittämätöntä potaskaa suustaan rakkaan itä-naapurimme suurvalta-asemasta ja kun idässä ihmetellään ja suomalainen media älähtää niin eikös tämä tuleva Suomen pelastaja nyrpistä nenäänsä ja toteaa peräti loukkaantuneena, että Suomessa nyt hypitään seinille vanhasta muistista. Pitäisikö pistää heppu kuuntelemaan veteraanien juttuja ja pakottaa vierailemaan Kaunialan sotaveteraanisairaalassa, jossa kansan miesten suusta kuuluisi totuus ja syyt miksi viimeisimmässä sodassa tapeltiin niin maan perkeleesti Venäjän karjuvaa karhua vastaan.

Oli siinä Suomen pieni ja sinnikäs leijona hätää kärsimässä ja todella vaarassa tulla syödyksi. Silloin mietittiin tarkkaan kannattaako lähteä turhasta sohimaan muurahaispesää saati tökkiä nukkuvaa karhua. Eikä yksikään veteraaneista hinkunut rypemään pusikoissa, haavoittumaan tai menettämään tulevaisuuttaan. Silloin opittiin se, ettei diplomaattisuus ole pelkoa vaan viisautta. Ja nyt sitten tämä hyväosainen besserwisser oman egonsa nostattamiseksi päästää suustaan todellisia rupisammakoita. Rakkikoira räksyttää karhulle, voi hyvä tavaton sentään. Ettei mokoma juipinrääpäle osaa edes hävetä!

No mitä teki suuri ja mahtava Venäjä? Pisti tuulikoneet käyntiin ja lennätti kaikki isot ja vaeltavat idänkulkusirkkalaumansa Suomea valloittamaan. Se mikä jäi kesken viime sodassa, sen viimeistelevät kaiken edestään syövät sirkkalaumat. Suuri kiitos kajahtaneelle märkäkorvalle, lisää tällaista ja Suomi on kohta kuin Sahara, jossa asuu kuiva ja nälkäinen, poliitikkoihin täysin vittuuntunut vähäinen kansa.

No entäs sitten tämä maasta ja pöpeliköstä vastaava ministeri, joka haluaa voimalinjojen tekevän mutkan kotitilansa kohdalla ja siirtää linjan luomuviljelijöiden maille. Selväähän se, kuka nyt niin torvelo olisi, että vapaaehtoisesti haluaisi mailleen rumia rautahökötyksiä, jotka tuskin ovat kovin terveellisiä ympäristölle. Ministerillä on oma lehmä niin syvällä ojassa, että nostoon tarvittaisiin Pekka Niska nostureineen avuksi, vaan niitä ilmeisesti tullaan käyttämään voimalinjojen pystyttämiseen ja ministerin oma lehmä saa rauhassa upota nutipäätään myöten paskaojaan. Ei poliitikko yhtä lehmää jää suremaan.

Ja sitten nämä hemmetin säätiöhuiputukset, lahjomiset ja salailut. Onko koko Eduskunnassa enää jäljellä yhtään poliitikkoa, joka ei olisi enemmän tai vähemmän ryvettynyt lahjoman antoon tai saamiseen? Jos ei muuta niin joku serkuntytön kaiman tuttavaperheen puolianoppi nyt ainakin on huseerannut pitkin maita ja mantuja hameen helmat korvissa lepattaen korruptoimassa kaikkia vähänkin elollisia kaksijalkaisia. Jäljet nyt vain johtavat aina suoraan sylttytehtaalle, joka on Eduskunnassa majaa pitävien sirkusmaakareiden työpaikka, ainakin tällä hetkellä, ensi vuoden vaaleihin asti.

Ja mitä teki irtotukka, Jyväskylän lahja Suomelle? Turveverolobbauksellaan pieni-isomies varmisti ikuisen työpaikan Sirkus Eduskunnassa.

Hallituksen pikabudjettiriihen ehdotukset ovat kyllä varsinaista kielletty alle 15 v. aineistoa ja kuuluvat enemmänkin kirjallisuuden kauhu-genreen. Päättämässä ja lobbaamassa istui iso lauma munattomia ja vaginattomia wannabe-Saatanoita, jotka vastuunkantajia kysyttäessä syöksyvät vesikauhuisen koiran nopeudella piiloon Sirkus Eduskunnan kahvion puuterointihuoneisiin.

Entäpä tämän järjettömän porukan päätös vähentää työllisyysrahoja 60 miljoonalla eurolla, vuoden 2010 tasoon? Tietääkseni Suomen Laissa on orjuus kielletty, vaikka onhan mahdollista, että jostain löytyykin salainen päätös, jossa orjuuden edistäminen on nostettu yhdeksi työllistämistoimenpiteiden vaikuttavimmaksi täsmäaseeksi.

Valtio ja kunnat ovat suurimpia palkkatukityöllistäjiä, työelämävalmennus- ja työharjoittelupaikkojen sekä määräaikaisten työsuhteiden ylläpitäjiä. Vuonna 2011 erilaisissa orjuustoimenpiteissä pyörivien "hyvinvointivaltion" nälkärangaistusta kärsivien kansalaisien määrä tulee nousemaan räjähdyksenomaisesti. Harmaa ja kuihtuva orja-armeija raahustaa aamun hämärässä eriaisiin toimenpidepaikkoihin tekemään, pelkällä ylläpitokorvauksella ja peruspäivärahalla, usein melko vaativaa, asiantuntijuutta tai ainakin kaikkea muuta kuin ammattitaitoa vastaamatonta työtä, joka ei millään tavalla edistä orjan mahdollisuutta työllistyä myöhemmin entistä työtä vastaaviin tehtäviin.

Lisääntymään tulee varmasti myös se henkisen pahoinpitelyn kovennettu muoto, jossa pois potkittu työntekijä ohjataan samalle työnantajalle tekemään entistä työtään peruspäivärahalla ja ylläpitokorvauksella. Kuka nyt muutamasta toimenpideorjasta välittää, pitäisivät vain kitusensa kiinni tai tulee kovennettua karenssia ja sossulakin voi räpiköinnin jatkuessa alentaa toimeentulotukea jopa 40 %. Siinä sitten orja-statuksensakin menettänyt ihmisraunio pääsee kuntoilemaan oikein olan takaa juostessan erilaisissa ruoka-, leipä- ja rättijonoissa henkiriepunsa pitimeksi.

Mistä näitä politiikan Idols-formaatin läpässeitä päiväkoti-kauhukakaroita oikein ilmestyy? Turha väittää, että äänestäjät heidät ovat sinne valinneet. Äänestäjäparat ovat hätää kärsimässä vaaliuurnilla kun pitää valita joku tuntematon satu-täti tai -setä seuraavaksi neljäksi vuodeksi Sirkus Eduskuntaan. Mistä näistä kroonisista valehtelijoista tietää kuka vahingossa ajattelisi koko kansan etua äänestäessään ja päätöksiä tehdessään? Ja samalla huomioisi sen, että kansa muodostuu pienistä ihmisistä, jotka loppukädessä kuitenkin ovat koko Sirkus Eduskunnan työnantajia ja kulukorvausten sekä lahjusten maksajia.

Alkaa politiikka Suomessa muistuttaa yhä enemmän kännisten horinoilta lähiökapakassa ennen valomerkkiä. Eivätkö ne yhtään häpeä?!?