Millä hemmetillä nuo jästipäät, joita mediassa kohteliaasti nimitetään poliitikoiksi, saadaan käsittämään asioiden oikea tola ja samalla käännetyksi keskustelu uusiutuvasta energiasta lähemmäksi omaa pyrstöä?

Kun nyt kuitenkin tosiasia on se, että poliitikot puhuvat koko ajan paskaa, niin miksi ihmeessä tuo Eduskunnassa kekkaloiva potaskanpuhujaklaani ei ole missään vaiheessa huomannut hyödyntää kykyään uusiutuvan energian tuottamisessa?

Totta toinen puoli, tosiasia on kuitenkin se, että miksi katsella kauas kun järkevimmät, sekä maapallon todella pelastavat, energiapoliittiset keinot ovat silmiemme edessä? Mikä on uusiutuvampaa kuin paska, eläinten ja ihmisten jokapäiväinen tuotos, joka todistettavasti on muutettavissa melko yksinkertaisin keinoin energiaksi? Ilmeisesti ainoa todellinen este on se, että kyseessä on todellakin paska, joka koetaan enemmän tai vähemmän välttämättömäksi ruumiintoiminnoksi ja josta ei sivistyneemmissä porukoissa voi edes puhua. Engelsmannit ja jenkit menevät puuterointihuoneisiin, eivät siis suomalaisittain sanottuna vessaan.

Kyseessä on jotain niin likaista ja epämiellyttävää, haisevaa ja häpeiltävää, että asia vaiennetaan lähimpään vessanpyttyyn tai puuceehen. Jokainen sitä kuitenkin tekee, niin Paris Hilton kuin romanian kerjäläiset. Ja jos ei tee, niin apteekeista löytyy hyllytolkulla tukkeutuneita viemäreitä avaavia Rööri-Roopeja, paikallisia karhupumppuja ja jos ei muu auta, niin vanha kunnon risiiniöljy viimeistään pelastaa ahdistuneen päivän.

Ja ei kun takaisin jästipäisiin poliitikkoihin. Viimeisin energiapoliittinen suunnitelma on ihan, sanonko mistä? Jos nyt kuitenkin lopetetaan paskan jauhaminen ja ajatellaan asioita suunnitelmallisesti ja kiihkottomasti, päätyy jokainen vähänkin järkeään käyttävä ihminen siihen lopputulokseen, että paskasta paras maapallon pelastaja.

Mietitäänpä asiaa tarkemmin. Suunnitelman toteuttaminen saattaa ensivaiheessa maksaa enemmän kuin uuden ydinvoimalan rakentaminen, mutta etuna on se, että jos paskavoimalanperkele sattuisi jostain luonnonoikusta tai terroristien iskusta lentämään taivaan tuuliin, siitä syntyvä laskeuma ei tappaisi ja tekisi laskeuma-aluetta asuinkelvottomaksi sadoiksi vuosiksi. Puolitekoista lannoitetta saattaisi sataa porukan päälle paskatalvena, mutta se ruokkii maata eikä aiheuta ydinlaskeuman kaltaista ydintalvea, joka on enemmän kuin kuolema.

Ja miten tämä käytännössä järjestettäisiin? Meillähän on jo valmiina viemärijärjestelmä, jossa pyttyjen tuotteet ohjautuvat likavedenpuhdistamoihin. Vähän viilaamalla ja parannuksia tekemällä ohjataan vessojen tuotokset eri putkea myöten paskaenergian tuotantolaitoksiin, jossa sitä käsiteltäisiin jollain sentrifuugilla siten, että kaikki vetinen kuljetusneste erotellaan pois ja jäljelle jäävä massa käsitellään energiaksi. Tästä saisi todellisen innovaation tekniikan puolella. Suomi saisi Nokiaan verrattavan yrityksen, joka nostaisi Suomen tekniikan kehityksen takaisin maailman huipulle.

Tekniikkaa kehittämällä ja jalostamalla Suomi pysyisi maailman huipulla seuraavat 200 vuotta. Sopivasti patentoimalla ja tekniikkaa salaamalla myyntiä löytyisi seuraavalle kymmenelle sukupolvelle. Sitä paitsi paska ei lopu koskaan, ei ainakaan niin kauan kuin joku jossain syö jotain. Työllisyystilanne paranisi humahduksessa ja niin tuotantolaitosten rakentamisiin, käyttämisiin, myyntiin ja markkinointiin sekä muuhun ylläpito- ja toimistohenkilökuntaan livahtaisivat kaikki kynnelle kykenevät työttömyyskortistosta.

Paskalaitosten tuottama hiilijalanjälki olisi aivan toista luokkaa kuin ydinvoimaloiden, aurinkopaneeleiden ja turvevoimaloiden, puun poltosta puhumattakaan. Raaka-ainepulasta ei olisi tietoakaan ja paska pääsisi vihdoinkin ansaitsemaansa arvoon, se on muutakin kuin ruumiin jäte, se on kultaakin arvokkaampaa, ja jokainen ihminen ja eläin on kävelevä paskantuotantolaitos, timanttikaivos suorastaan.

Nyt kun pellot ja muu viljelyala on kaluttu tyhjäksi mineraaleista ja ravinteista, keinotekoisia lannoitteita paiskitaan tonnikaupalla jo valmiiksi kuihtuvaan maahan siihen tahtiin, että heikkopäistä ihan hirvittää. Eivät kaukana ole ne ajat, jolloin tienvierillä nököttää kuivaakin kuivempia multakasoja kerjuulla, laput kasojen huipuilla anomassa ravinteita ja luonnonmukaisia maanparannusaineita. Pelastetaan kasat, kärrätään paskantuotantolaitosten lopputuotteet pelloille ja annetaan peltojen kukoistaa.

Vesistötkin muuttuvat kirkkaiksi ja rehevöityminen loppuu. Samalla kun laitoksessa jalostetaan paska energiaksi, otetaan urea erilleen käsiteltäväksi siten, että siitä erotetaan kaikki maata happamoittava aines, vesistöön palautuva neste on melkeinpä puhtaampaa kuin lähdevesi ja vedet paranevat entiselleen. Ureaa käytetään nykyisinkin yllättävissä tuotteissa, jopa elintarvikkeissa ja naisten naamarasvoissa, ja ellen väärin muista niin myös hajuvesissä. Ei muuta kuin kehittelemään uusia ureasovelluksia ja taas, maailma pelastuu.

Kiinassa on jo vuosikymmeniä tajuttu paskan hyvät puolet, siellä ainakin yksi iso kaupunki käy paskan voimalla, voi olla että tällä hetkellä jo useampi kaupunki. Olemmeko me huonompia kuin kiinalaiset? Ja hei, Kiinassa kaupunki tarkoittaa monimiljoonaista ihmiskasaumaa, jonka rinnalla Suomen pääkaupunki Helsinki on vain piskuiseen kylään verrattavissa oleva autoilijoiden taukopaikka.

Kun nyt nämä propellipäiset hulivilipipertäjät ovat tätä samaa asiaa käsitelleet vuosikymmeniä, niin eikö olisi jo aika tehdä jotain? Tosin, koko hulivili-pipertäjä taitaa tarkoittaakin sitä, että kyseessä on propellipipoon naamioitunut humanisti-liberaali-vihreän teen lipittäjä-pipertäjä, joka kääntää takkinsa samassa silmänräpäyksessä, kun livahdus päättäjien joukkoon onnistuu.

Millä politiikot on korruptoitu, kun Eduskunnan juntta ajaa vain vahingollisia ja kalliita, maapalloa vahingoittavia energiapäätöksiä? Rahako ratkaisee ja järki ajetaan vaivaistaloon?

Kun kansalle markkinoidaan uutta energiavaihtoehtoa, voidaan mainostoimistot valjastaa tekaisemaan vaikkapa seuraavanlaisia, kansan syviin riveihin uppoavia lauseita:

- paskalla töihin

- suomalainen paska on parempaa kuin ruottalainen paska

- ruottalaiset kulkevat jo paskalla, emmehän me voi olla huonompia

- kanna paskasi kekoon ja maailma pelastuu

- paska päivässä pitää maan kunnossa

- Suomi paskalla nousuun

Miksi paskaa ei vielä käytetä energian tuotantoon Suomessa? Se on taas se raha, joka kummittelee kaiken takana. Miten rahastaa ja kuinka paljon energiasta, jota energian käyttäjät tuottavat itse jatkojalostukseen? Mitäpä jos paskantuottajat menevät lakkoon ja pihtaavat kallista energiaa? Nykyiset tekniikat antavat energiayhtiöille vapaat kädet nostella hintoja, määrittää energian hinnan, jakaa helvetinmoisia optioita ja ennen kaikkea, kusettaa tavallista kansaa linssiin ja maksaa poliitikoille salaisia tukia, jotta köyhät edusmiehemme ja -naisemme eivät nääntyisi nälkään Eduskunnan kuppilassa.

Huh huijaa, yksinkertainen ja suorastaan helvetillisen upean nerokas energiatuotantomalli on silmiemme edessä, odottaen vain päätöksiä ja rahaa aloittaa toiminta laajemmassa mittakaavassa. Ei riitä, että muutamilla maatiloilla, kylähulluiksi leimatut, isännät ja emännät toteuttavat omaa missiotaan aina saatavilla olevan ja edullisen energian käytössä. Ei, koko kansa on valjastettava paskatalkoisiin. Ja sitten ne eduskunnan jästipäät, niille pitää lähettää pesämunaksi 100 säiliöautollista sitä ihteään Eduskunnan portaille levitettäväksi, koristeeksi paskan joukkoon voidaan asettaa muutama kerjuulla oleva multakasa surkeine anomuksineen...

Kansa paskamarssille paskaenergian puolesta ja MAAILMA PELASTUU!!!!!!

 
Tiedoksi vaan:

Helvetti muutti bloggeriin

Niin se on, että Helvetissäkin joutuu joskus muuttamaan majaa. Bloggerista löytyivät paremmat lieskat, korkeammat hiilikasat ja ennen kaikkea paremmat pippalot. Otin siis hiilihankoni ja laskeuduin alemmaksi, pluikastelin portaissa ja pyrstö lieskoja lyöden löysin itseni alla olevasta Helvetin osasta, jota kai voi kauniimmin Helvetin Esikartanoksi nimittää.

Paremmat puitteet kärvennyksilleni löytyvät osoitteesta:

www.horinoitahelvetista.blogspot.com 

Ihan kuitenkin piruuttani hiiviskelen välillä myös Vuodatus-blogissani ja piirtelen hiilellä horinoita enemmän tai vähemmän tasaiseen tahtiin. Pirullakin on jonkin sortin omatunto ja Vuodatuksesta kun kaikki alkoi, niin Vuodatuksessa keikutaan, vaikkakin epäsäännöllisen säännöllisesti. Ei muuta kuin hiiltä pesään ja lieskoissa grillaamaan...