Tällä kertaa asialistalla ovat Suomessa rötöstelevät, täällä kiinni jäävät ja tuomitut ulkomaalaiset rikolliset, joiden neitseelliseksi temmellyskentäksi Suomi on muuttunut.

Suomen vankilat pullistelevat erilaisista, kotimaista tekoa olevista taparikollisista, huumehörhöistä ja diilereistä, historian alkuhämärissä maahan muuttaneen etnisen ryhmän jäsenistä, viinan vaikutuksen alaisena tehdyistä rikoksista katumustaan istuvista ja muista ensikertalaisista, jotka kauhulla opiskelevat vankiloiden peruskouluissa rikollistutkintoon päättyvää koulutustaan.

Sakkojen maksamatta jättämisestä ei suomalainen enää pääse lusimaan ja syömään täyshoitolan ilmaista huttua. Ehhei, suomalaisen suljetun täyshoitolaverkoston vierassellit on täytetty kattoaan myöten ulkomaalaisilla tuontipiruilla, jotka tietävät, että kiinni jäädessään heillä on mahdollisuus jäädä suorittamaan vankeusrangaistuksensa Suomeen.

Matkailunedistämiskeskus tekee omaa propagandaansa ulkolaisten turistien saamiseksi Suomeen ja alamaailman ikioma matkailunedistämiskeskus kertoo ympäri rikollismaailmaa omaa ilosanomaansa suomalaisesta vankilajärjestelmästä ja pienistä tuomioista. Niinpä niin, mikä on ulkomaalaisen rikollisen ollessa, kun kiinni jäädessään hän saa lyhyemmän tuomion kuin vastaavasta rikoksesta omassa maassaan. Suomalaisessa vankilassa, pahimmillaankin, lusimisolosuhteet vastaavat viiden tähden hotellia ja kämppäkavereilta saa sisäpiirin mentorointia maan tavoista ja pääsee verkostoihin käsiksi

Riippuen siitä, minkä laskutavan valitsee, jokainen vankilavuorokausi maksaa 139 - 300 € suomalaiselle veronmaksajalle. Kallista majoitusta ja vielä kalliimmaksi se muuttuu, kun kotimaisten täyshoitola-asukkien tilalle tungetaan ulkomaalaisrikolliset, jotka hyvällä sapuskalla lihovat ja hoidetaan terveeksi veronmaksajien kustannuksella. Niiden samojen, joita nämä rötöstelijät ovat käyneet ryöstämässä ja nirhaamassa. Ja kaiken huipuksi, ilman mitään kotouttamistoimenpiteitä, nämä eri maiden mafiosot ja kulit oppivat suomen kielen ja näin integroituvat suomalaiseen alamaailmaan alta aikayksikön.

Mitä hemmettiä, nyt pitää ottaa järki kauniiseen käteen ja suomalainen yhteiskunta osallistumaan ihmiskauppaan bisneksen kiilto silmissä. Kun ulkomaalainen rikollinen on jäänyt kiinni rysän päältä, otettu kiinni ja tuomittu mahdollisimman koviin rangaistuksiin, kovempiin kuin kotimaisten pikkurikollisten rangaistukset samoista rikoksista, tehdään Suomen rajalla vangin myynti kotimaansa viranomaisille. Joka kerta, kun suomalainen tuomioistuin on tuominnut ulkomaalaisen rikollisen todella tuntuviin vankeusrangaistuksiin, ilmoitettakoon rikollisen kotimaahan kaupantekomahdollisuudesta.

Suomen valtio velvoitettakoon tekemään vankikauppasopimuksia kaikkien maiden vankeinhoitoviranomaisten kanssa. Sopimuksissa sovittakoon, että Suomessa tuomitut rikolliset suorittavat rangaistuksensa oman maansa vankiloissa ja Suomen valtio maksaa vastaanottaville vankeinhoitoviranomaisille vankeuspäivistä koostuvan kulun vasta sen jälkeen, kun rikollinen on lusinut tuomionsa täysimääräisenä. Mikäli rikollinen vapautetaan ennen tuomion loppuun kulumista, vastaanottavan maan vankeinhoidon viranomaiset eivät saa euroakaan. Vankilapäivien hinta määräytyy vastaanottavan maan vankilavuorokausihinnan mukaan.

Tällä tavalla toimien ulkomaalaiset rikolliset istuvat tuomionsa omassa maassaan, eivät opi suomen kieltä eivätkä pääse lihomaan tai hoitamaan terveyttään suomalaisten veronmaksajien rahoilla, saati integroitumaan suomalaiseen alamaailmaan. Joka tapauksessa vankilavuorokaudesta koituva kulu on Suomen valtiolle vähemmän kuin Suomessa suoritetun lusimisen hinta suomalaisille veronmaksajille.

Muissa maissa on ulkomaalaisille rikollisille kovemmat rangaistukset, sillä he ovat rikollisessa tarkoituksessa tulleet maahan, ja kunnioittamatta maan lakeja rötöstelleet ja nirhoneet maan kansalaisia. Jenkkilässä maahantulijoille, jotka tekevät Jenkkilässä rikoksia, mätkäistään melkeinpä tuplasti kovemmat rangaistukset.

Jalkapallohuligaanitkin pysyivät kuosissa, kun vuoden 2008 olympialaisten isäntämaan, Kiinan viranomaiset ilmoittivat heti kättelyssä, että jos jäät huliganismista kiinni, minimirangaistus on parikymmentä vuotta lusimista paikallisessa rotankolossa. Ei ollut huliganismia, ei niin yhtään. Rangaistuksista huligaaneille tiedotettiin melkeinpä samassa lauseessa kun mainostettiin Pekingiä ja sen turistiystävällistä palvelua. Näin se pitää tehdä, jos rikot maan lakia, rangaistus on kovempi kuin oman maan kansalaisille.

Onhan meillä jo nyt eduskunnassa ja hallituksessa oivallista ja asiantuntevaa porukkaa neuvottelemaan kauppasopimuksista eri maan vankeinhoitoviranomaisten kanssa. Yhdellä sun toisella kansakunnan edustajalla on ryskyvä kasa luurankoja kaapeissa, jotka ovat repeämäisillään luista.

Tehdään Suomesta ulkomaalaisille rikollisille suorastaan helvetillinen paikka ja keskitytää omien rikollisten täysipäiväiseen ja laadukkaaseen, kunniallisiksi kansalaisiksi kasvattamiseen...

Tiedoksi vaan:

Helvetti muutti Bloggeriin

Niin se on, että Helvetissäkin joutuu joskus muuttamaan majaa. Bloggerista löytyivät paremmat lieskat, korkeammat hiilikasat ja ennen kaikkea paremmat pippalot. Otin siis hiilihankoni ja laskeuduin alemmaksi, pluikastelin portaissa ja pyrstö lieskoja lyöden löysin itseni alla olevasta Helvetin osasta, jota kai voi kauniimmin Helvetin Esikartanoksi nimittää.

Paremmat puitteet kärvennyksilleni löytyvät osoitteesta:

www.horinoitahelvetista.blogspot.com

Ihan kuitenkin piruuttani hiiviskelen välillä myös Vuodatus-blogissani ja piirtelen hiilellä horinoita enemmän tai vähemmän tasaiseen tahtiin. Pirullakin on jonkin sortin omatunto ja Vuodatuksesta kun kaikki alkoi, niin Vuodatuksessa keikutaan, vaikkakin epäsäännöllisen säännöllisesti. Ei muuta kuin hiiltä pesään ja lieskoissa grillaamaan...