Ihmiskunta menee tällä hetkellä päin p****ttä!

Kuka tunnistaa vielä sellaisia kironsanoja kuin oikeudenmukaisuus, moraali, tasa-arvo, toisten kunnioittaminen, lähimmäisestä välittäminen jne. Kuulostaa lähinnä munkki-latinalta tai ikävystyttävän saarnan tylsimmältä kohdalta, suorastaan idioottimaiselta. Kuka nyt noin tylsää paskaa haluaisi ajatella? 

Kuuluiko jostain nurkasta närkästynyt tuhahdus? Eipä tainnut olla villakoira nurkissa räksyttämässä, ei edes omatunnon vaativa ryske jossain kyberavaruudessa. Miksi olisi, kaikki mikä joskus historian alkuhämärässä luettiin niihin hyviin ominaisuuksiin, joita kaikkien tuli tavoitella, onkin muuttunut opeiksi tyhmyydestä ja lapsenuskosta. Suorastaan joutavaa horinaa ja vaarallista uushapatusta, joka uhkaa “mähaluunkaikkinytheti” -yhteiskunnan touhukasta ja kulutusystävällisesti suuntautunutta jäsentä.
 
Tämä länsimainen itsekkyyden uusrenesanssi-ihminen haluaa jakamattoman oikeuden kävellä köyhien, turvattomien, väärään maahan ja kulttuuriin syntyneiden ja mielellään väärää kieltä puhuvien, vähempään tyytyvien, siis suoraan sanottuna omaa parastaan tuntemattomien ja täysin hyväksikäytettävien alempaan kastiin kuuluvien ihmisten yli. Onko maailman ylimmän johdon toimesta elintarvikkeisiin lisätty jotain sellaista lisäainetta, joka kuivattaa sydämen ja aivot?
 
Länsimaisessa kastijaossa palikat on jaettu jotakuinkin seuraavasti:
 
- aina vain enemmän hamuavat ökyrikkaat, siis törkyporsaat
- omaa etuaan ajavat päättäjät, siis ahneet paskaporsaat
- hyvin toimeentulevat kuluttajat, siis itsekkäät idioottiporsaat
- kaikesta pudonneet luuserit, joihin ehdottomasti luettakoon ainakin seuraavat:
- työttömät yli 30 v., siis tyhmät porsaat, jotka eivät osaa myydä itseään tyhjästä tyhjälle
- kaupungin/kunnan vuokra-asunnossa asuvat lapsiperheet, jotka menivät porsimaan
- parisuhdeleikeissä veneestä pudonneet yksinäiset ja työttömät, jotka ovat sekunda-porsaita
- kaikki ne, joilla ei ole tulossa suuria perintöjä ja jotka työskentelevät matalapalkka-aloilla, siis ihan pönttöporsaat
- yksinhuoltajat, jotka eivät ole pystyneet pitämään miestä talossa, siis totta hemmetissä himoporsaita, jotka hakevat vain tilaisuutta sotkeutua edes idioottiporsaaseen, mielellään kuitenkin paskaporsaaseen ja jos oikein hyvin käy, törkyporsaaseen.
- vanhukset ja sairaat, jotka ovat ehdottomasti lahdattavia porsaita
- juopot, narkkarit ja psykiatrisessa avohoidossa hortoilevat lääketokkuraiset, ehdottomasti koe-eläinporsaita
 
Mitä pitää tapahtua, mikä ruoka-aine vaihtaa, jotta ihmiset olisivat taas ihmisiä toisilleen? Turha ulista ilmastonmuutoksesta, maailmanlopusta tai taloudellisesta tasa-arvosta, ihmisarvosta puhumattakaan. Kaikki edellä luetellut pitävät sisällään mahtavan mahdollisuuden ansaita, miksi siis jarruttaa tulevaa. Nyt kaikki läpsyttämää karvaisia käsiään maailmanlopun puolesta, sillä siinä vasta mieletön rahastuksen paikka, suorastaan kultainen sikolätti.