Nyt kun näitä poliitikonkutaleiden vaaliraha- ja muita sotkuja on selvitelty koko valtakunnan medioiden voimin, ja osia on uutisoitu Ambomaalla asti, niin olisiko aiheellista edellyttää ensi vuoden uusilta eduskuntatyrkyiltä ja politiikan vanhoilta pieruilta, että he ilmoittavan vaalirahoituksensa netissä online? Aina kun vaalirahakirstuun kolahtaa roponenkin, se näkyy reaaliajassa jokaisen ehdokkaan internetsivustolla olevassa pakollisessa vaalirahalaskurissa. Kun ja jos eduskuntatyrkky on valittu kansan valtuuttamaksi edustajaksi, revitellään laskuriin kertyneet roposet julki koko kansan ihmeteltäväksi.

Toinen hyvä listaus, ja sekin reaaliaikaisena netissä, on esitellä ehdokkaan pääomatulot, omaisuus ja velat. Hullumpi idea ei ole myöskään listaus ehdokkaan luottamustehtävistä ja kytkyistä milloin mihinkin villapöksytehtaan hallintoneuvostoon.

Kyseessä on luottamusvirka ja tähän asti on luotettu siihen, että herrasmiehen ja ladyn sana pitää ja on totta. Tämän nykyisen Arkadianmäen poppoon toilaukset ovat sitä luokkaa, ettei kunniasana ole enää minkään arvoinen, kun taistellaan kansakunnan kaapin päällä sijaitsevista työpaikoista. Meitä on kusetettu, sahattu linssiin ja pakotettu lukemaan, näkemään ja kuuntelemaan toinen toistaan erikoisempaa selitystä, joille kaikille on ollut yhteistä se, ettei edustajamme muista tekemisistään yhtään mitään.

Ehdokkaiden muistin voisi myös testata jollakin tavalla, sillä onhan suorastaan vaarallista, mikäli Arkadianmäen miehittävät muistihäiriöiset ja tietämättään täysin korruptoitavat, tehtävästään luistavat edustajat, kun samaan aikaan työttömiä piiskataan viranomaisten toimin hyvää muistia vaativaan ojankaivuuseen. Työlliset taas kärvistelevät työpaikoillaan entistä vähäisemmällä porukalla tehtävien töiden parissa ja koko entinen veromarkoilla kasassa pidetty järjestelmä on valumassa viemäreistä alas.

Onhan ihan hullun touhua jos äänestäjiä suomitaan tyhmistä päätöksistä, kun samaan aikaan poliitikot rällästelevät eteensä automaattisesti langenneilla etuuksilla ja suhteilla ja tekevät käytettävissä olevista asiantuntijalausunnoista huolimatta tyhmiä päätöksiä.

Poliitikot viis veisaavat äänestäjiensä toiveista ja tarpeista saada Arkadianmäelle työnsä vastuullisesti hoitava, erilaisissa porsasteattereissa ryvettymätön edustaja. Ehei, nämä nykyiset kutaleet puhua papattavat taas kerran palturia koko vaalirahakassansa edestä. Tällä meiningillä olemme hyvää vauhtia menossa siihen, että vitsinä heitelty "Matti Nykänen presidentiksi" toteutuu ennen kuin huomaammekaan. Tosin, olihan Italiassakin pornotähti Ilona Staller edustamassa kansaa, joten mikä ettei yksi maailman menestyneimmistä mäkikotkista voisi nousta pienen Suomen presidentiksi, varsinkin jos presidentin valtaoikeudet kavennetaan minimiin.

Ja nyt kun esille on tullut vielä näiden yllättävän vikkeläsormisten seniori-poliitikkojen tekstiviestihurvittelut, voidaan ennen valtakirjojen luovuttamista tarkistaa paikalliselta palveluntarjoajalta edustajan tekstiviestitrafiikki, määrät kuukaudessa ja ehkä aiheellista olisi myös varmistaa se, ettei tekstiviestejä ole lähetelty epäasiallisiin numeroihin. Tämä tosin menisi jo Supo:n hommaksi, mutta mitäs poliitikot ovat opettaneet äänestäjänsä epäilemään.

Kansa on yllättävän oppivaista porukkaa  ja kun kouluttajina toimivat maan ryvettyneimmät aivot, niin...

Tiedoksi vaan:

Helvetti muutti Bloggeriin

Niin se on, että Helvetissäkin joutuu joskus muuttamaan majaa. Bloggerista löytyivät paremmat lieskat, korkeammat hiilikasat ja ennen kaikkea paremmat pippalot. Otin siis hiilihankoni ja laskeuduin alemmaksi, pluikastelin portaissa ja pyrstö lieskoja lyöden löysin itseni alla olevasta Helvetin osasta, jota kai voi kauniimmin Helvetin Esikartanoksi nimittää.

Paremmat puitteet kärvennyksilleni löytyvät osoitteesta:

www.horinoitahelvetista.blogspot.com 

Ihan kuitenkin piruuttani hiiviskelen välillä myös Vuodatus-blogissani ja piirtelen hiilellä horinoita enemmän tai vähemmän tasaiseen tahtiin. Pirullakin on jonkin sortin omatunto ja Vuodatuksesta kun kaikki alkoi, niin Vuodatuksessa keikutaan, vaikkakin epäsäännöllisen säännöllisesti. Ei muuta kuin hiiltä pesään ja lieskoissa grillaamaan...