Nyt lensi tukka pystyyn kuin tärkätyn pupun korvat. Mitä hemmettiä ne tuolla Saksassa oikein hääräävät? No, sen sitä saa, kun tilaa kaikenkarvaisia uutiskirjeitä sähköpostiinsa. Mutta, että vielä tämäkin. Ovat perkeleen Berliiniläiset avaamassa syyskuussa ravintolaa, jossa tarjotaan ehtaa ihmislihaa, eri tavalla valmistettuna, nälkäiselle gourmé-porukalle. Eihän Berliinissä pitänyt olla näitä nälkään nääntyviä ihmispoloja, joista tulee tuutin täydeltä kuvia kaikissa medioissa. Afrikkahan se oikea osoite ainakin ennen oli.
 
Der Spiegel-lehti on ennenkin kunnostautunut erilaisten kummajaisjippojen uutisoinnissa, tulee nyt ensimmäiseksi mieleen Aatun päiväkirjat viime sodan ajalta. Nekin sitten osoittautuivat väärennöksiksi, mutta lehti uutisoi iloisesti ja maksoi kassansa kipeäksi, joutuakseen myöhemmin oikeuden kuultavaksi. Ja taas löytyi uutisoitavaa.
 
Tuleva ravintola on jo nyt pyytänyt ihmisiä lahjoittelemaan tarpeettomia ruumiinosiaan, jotta ainakin avajaiset olisi turvattu. Meinaavatkos ravintolayrittäjät pakastaa luovutettua ihmislihaa ja sitten sulatella sitä keittiön täydeltä? Flimé-niminen ravinteli mainostelee itseään ja menyytään ahkerasti Berliiniläisissä paikallislehdissä. Olisiko Berliinin poliisilla aihetta käydä kadonneitten henkilöiden rekisteriä kunnolla läpi? Mistä hemmetistä sitä tietää, minkä massamurhaajan kanssa ravintola on tehnyt hankintasopimuksen, ja mitenkäs on terveystarkastajan lausunnon laita?
 
Halukkaiden lihantuottajalahjoittajien tulee, kuulema, käydä ensin terveystarkastuksessa, jotta luovutettava liha olisi mahdollisimman terveellistä ihmisravinnoksi. Pakostakin tulee mieleen melkoisen hulvattomia filminpätkiä, joissa kokit hikihatussa vääntävät kauhojaan soppakanuunan kokoisessa kattilassa. Täytyyhän liha ryöpätä kunnolla, niinhän korvasientenkin kohdalla toimitaan. Kaipa nyt yksi käsivarsi täytyy ainakin viisi kertaa ryöpätä kiehuvassa vedessä ennen sormimakkaroiden, rannemedaljonkien ja varsimurekkeen valmistusta. Ruokailijat saattaisivat saada jonkin oudon streptokokkibakteerin, sikainfluensan, klamydian tai vastaavan ilman varotoimenpiteitä.
 
Ravintola ei ole vielä julkaissut osoitettaan ja ilmassa on melkoisia epäilyjä siitä, että kyseessä on jonkun neropatin julkisuustempaus tai Saksaan muuttaneen kannibaaliheimon elannon ja murkinan hankkimisyritys.  Saksan lehdistö on saanut närkästyneiltä kansalaisilta melkoisen määrän sähköposteja, mutta miksi hemmetissä? Eihän tästä nyt niin kovinkaan pitkää aikaa ole, kun Aatu perusti teholihaloita ja jalosti kannibalismin uusiin sfääreihin. Ihan aiheesta kansakunnat  nousivat takajaloilleen tiedon tultua julki.
 
Vitsi tai ei, saksalaisten luulisi olevan viimeinen porukka, joka lähtee pelleilemään näinkin ihmistä lähellä olevassa asiassa. No, ehkä historia toistaa itseään ja perkele tosiaan pääsee pyyhältämään Berliinin, taas kerran.