Voi paska, voi paska, voihan paskojen paska... 

Nyt vanerilasitaloon on rahdattu viime- ja edellisten tuotantokausien jämäelukoita, jotka pääsevät toljottamaan pupillit pitkällään nykyisten petikanien mekkalointia. Miksi ihmeessä näitä vanhoja jämiä pitää tuottaa takaisin sotkemaan inhaksi muodostuvaa kuviota? Johan niitä edellisillä kausilla inhottiin pudotushetkeen asti. Täytyy nyt kuitenkin, tasapuolisuuden vuoksi, antaa samalla tunnustus siitä, että kyllä nämä jämäkanit osasivat aikanaan myös mokata. Ja mitä pirua, jo viisi kerran tipahtanutta ja julkisuudessa kulahtanutta läpinäkyvää julkisuus-ameebaa mekkaloi salaisella alueella ja odottaa jälleensyntymää vuoden 2010 BB-perheeseen.

Ja hemmetti soikoon, olisi jo luullut, että BB-konkarijoukko olisi oppinut jotain lasitalon jälkeisestä elämästä ja pistänyt suosiolla päänsä erämaan hiekkaan. Vaan ei, jotkut nyt ilmeisesti jäivät roikkumaan BB-elämään ja eivät sitten löytäneetkään omaa elämää, kun oleskelu ja paneskelu julkisuudessa lopahti ja jäljelle jäi vain muutama tyhjä skumppapullo.  Niin, eipäs unohdeta, että yksi salahuoneessa lymyilevä ex-BB-kisailija on se surullisen kuuluisaksi tullut Niko-lasinheittäjä-kiintiö-homppeli ja entisen BB-lavastetalon talon virallinen pehmo-pelle.

Julkisuutta on saatava, vaikka tekemällä samat virheet uudelleen, jos vaikka nyt ainakin tarjoutuisi uusi tilaisuus tehdä rahaa kvaasi-julkisuudella, jos vaikka joku täysin tärähtänyt työnantaja haluaisi tehdä elämänsä kuprun ja palkata julkisuusruttoon sairastuneen, taas kerran poispotkitun puolijuopon yrityksensä markkinointivastaavaksi tai ainakin nyt myynninedistäjäksi.

Voihan simppu, ei tässä enää muuta voi sanoa. Taloon valitut ovat näitä yhden asian markkinapellejä, joiden uikutuksia ja erilaisia yrityksiä on saatu seurailla kioskien lööpeissä ihan tikahtumiseen asti. Ja eikös mukana ole tämä tummaksi muuttunut silikoni- ja botox-varaosavarastokin, joka kaupusteli tavarakarvojaan ympäri nettiä. Onkos frouva BB-Antti aikonut muiden kanien naiskentelujen aikana ryömiä tarrapaperin kanssa lakanoissa, keräämässä 2010 porukan genitaalikarvoja? Niitähän voisi tyrkyttää huutonettiin, eBayhin ja vaikka paikallisille kirppareille, aina joku hullu löytyy, joka kerää ihmisten alapääkarvoja.

Tässä vaihessa harmittaa vähän se, että kunnon inhokkia ei ole vielä estraadille ilmaantunut. Hyvää vauhtia inhotuslavalle kuitenkin on ryömimässä reteenpunaiseksi värjätyllä kuontalollaan Marika, joka puheripuloi siihen malliin, että hukuttaminen tsiideriin on lähellä. Poreallas tosin voisi olla nopeampi vaihtoehto, mutta eihän känniammetta voi liata yhden tolkuttoman upotuksella.

Olisi pitänyt jo tyllerön profiilia lukiessa arvata, että jotain kammottavaa on tulossa. Neiti mainitsee harrastuksissaan yleisen biletyksen ja chillauksen, joten sitä ohjelmassa saadaan, mitä tuottajat ovat tilanneet. Toista oli ennen, kun porukka kainosti ilmoitti harrastuksekseen lukemisen ja käsityöt, totta tai ei. No BB-talon tyrkyillä ei harrastuslistaan oltu merkitty turhan vaatimattomia juttuja.

Tämän Helsingin lahjan akvaarioelämälle mottona näkyy olevan "parempi katua tekemisiään kuin tekemättömiä asioita". No, Hasta la Vista Baby vaan! Kyllä se Carpe diem tuntuu tältä pullasorsalta onnistuvan, ja vielä niin hyvin, että kohta lääkefirmat pääsevät taloon tekemään julkista tuotepresentaatiota, kun alkaa muun porukan lääkejakelu rullaamaan.

Halvemmaksi tulisi, jos joku olisi älynnyt tuoda mukanaan tehokkaat äänenvaimentimet, jotka sitten olisi voitu jossain BB-tehtävässä modifioifa Carpen diemin naamariin sopiviksi.

Normi-normaalikin on päässyt vauhtiin ja keskustelut hellanrengassilmäisen neiti viattoman kanssa ovat alkaneet, kanisiittolaan soveltuvista aiheista tietysti.

Chillailu, hengailu, nyhväily ja juhliminen, näinhän se oli, siis Mia 19 v:n harrastelista. Neiti viaton leikkii tällä hetkellä porukan neroa ja ilmaisee ns. älykkyyttään joka keskustelussa ylemmyydentuntoisella ja perin närkästyneellä nenä-äänellä. Onko tämä joku tuottajan ja pikku-Einsteinimme välillä etukäteen sovittu jekku, jolla saadaan lisää säpinää aikaan, vai onko tylleröinen todellakin siinä uskossa, että hän on talon älykkäin kanieläin?

Kyllä tästä vielä hyvää tulee... Täytyy vain asettautua tanakkaan asentoon sohvalle ja odottaa myötähäpeämisohjelman alkamista. Vaan on se kyllä niin, että hävettää niin maan perusteellisesti kyttäillä töllöstä lasitalon kaltaista kyldyyriohjelmaa. Pyörähti mielessä niinkin karmaiseva ajatus, että kauankos tätä kestää selvinpäin katsella?

Ei hemmetti, nyt lentää oksennus sen verran pahasti seinille, että on pakko jättää BB-talon toikkaroinnit hetkeksi omaan arvoonsa. Paras palata tärkeämpien asioiden ruodintasessioihin, muuten tuloksena voi olla Helvetin himmeneminen ja putiikin pääjohtajan kuskaaminen älyjaoksen huoltolinjastolle. Huh huh, kaikkea sitä täytyykin katsella pysyäkseen ns. sivistyneesti ajan tasalla...

Tiedoksi vaan:

 

Helvetti muutti bloggeriin

Niin se on, että Helvetissäkin joutuu joskus muuttamaan majaa. Bloggerista löytyivät paremmat lieskat, korkeammat hiilikasat ja ennen kaikkea paremmat pippalot. Otin siis hiilihankoni ja laskeuduin alemmaksi, pluikastelin portaissa ja pyrstö lieskoja lyöden löysin itseni alla olevasta Helvetin osasta, jota kai voi kauniimmin Helvetin Esikartanoksi nimittää.

Paremmat puitteet kärvennyksilleni löytyvät osoitteesta:

www.horinoitahelvetista.blogspot.com 

Ihan kuitenkin piruuttani hiiviskelen välillä myös Vuodatus-blogissani ja piirtelen hiilellä horinoita enemmän tai vähemmän tasaiseen tahtiin. Pirullakin on jonkin sortin omatunto ja Vuodatuksesta kun kaikki alkoi, niin Vuodatuksessa keikutaan, vaikkakin epäsäännöllisen säännöllisesti. Ei muuta kuin hiiltä pesään ja lieskoissa grillaamaan...