Mitähän pahaa suomalaiset ovat tehneet poliitikoilleen, kun ne niin vimmoissaan suunnittelevat koko yhteiskuntajärjestelmän räjäyttämistä atomeiksi? Eivät ne torvelot varmasti tiedä mitä tarkoitetaan sivistysvaltio-sanonnalla, eikä edes se välähdä tyhjissä päissä, että jopa poliitikot vanhenevat joskus ja silloin vääryydellä ansaitut rahat ovat jo saattaneet lentää taivaan tuuliin. Sitä ennen nämä skifi-päätöksiä suoltavat haikalansyötit ehtivät saamaan paljon pahaa aikaan, aivan liian paljon.

Entinen poliitikko on entinen poliitikko, eikä sellaista vanhaa ja korisevaa taantumuksen tankkia enää kannata, tarvitse, saati ole edes mielekästä paapoa hyväosaisten tukiverkostolla. Mitäs meni vanhenemaan, sairastamaan ja jos oikein pahasti kävi, auts, hävitti vielä rahansa ja joutui sukulaisten ja yhteiskunnan elätiksi.

Elämä kuuluu opettavan kovalla kädellä ja mitä ilmeisimmin, poliitikonrääpäleemmekin pääsee loppuvaiheessa elämäänsä kokemaan sen elämän, jota keskiverto tilasto-kansalainen ryömii ja raahusta joka helvetin päivä. Tervemenoa ryömivän jonon jatkeeksi, lykkimään rollaattoria luukulta luukulle, vastaamaan toinen toistaan henkilökohtaisempaan kysymykseen, tappelemaan Kelan kasvottomien paperitohtoreiden kanssa kuntoutus- yms. rahoista, häviten taatusti joka ottelun.

Ja jos ja kun tällä poliittisten päätösten toteutusvauhdilla edetään, niin Kela velvoitetaan lopettamaan eläkkeiden maksu tykkänään, sillä valtakunnassa alin eläkeraja on nostettu 101 vuoteen. Sairaseläkkeistä on luovuttu jo aikoja sitten, sillä kaikki vähänkin sairaat kyyditään makkaratehtaalle, jossa heistä valmistetaan lemmikeille herkkubratwurstia. Makkaran sekaan sitten sotketaan krematorioista rahdattua tuhkaa ja niinpä pikku mussukat saavat nauttia gourmé-aterioista, joissa entisiä poliitikkoja käytetään eksoottisina mausteina pirpsakan mussukkamoussakan tekoon.

Mikäli entistäkin entisempi poliitikonraatomme ei ymmärrä yskää ja siirry elintenluovutusliukuhihnalle ajoissa, hän kohtaa painajaisen, jossa iso osa nyky-yhteiskuntamme vanhuksista tai muuten kehityksen kelkasta pudonnut elää. Tervetuloa Helvettiin!

Ihmisten eriarvoisuus tietotekniikan ja muun härveli-tekniikan käytössä on täysin unohtunut näiden politiikkaa harrastelevien, wannabe-propelipäiden aivoista ja päätöksistä. Millä hemmetin ilveellä voi jollain kaukana kaikesta asuvalla vanhuksella olla mahdollisuus ja, herran pieksut sentään, varaa verkkoon siirtyvien palveluiden hyödyntämisessä? Tai kykyä, ja taas kerran mahdollisuutta, edes oppia tarpeellinen määrä tietotekniikka-hilavitkuttimien ja palveluiden käyttöä selvitäkseen yksinkertaisimpien arjen asioiden hoidosta.

Eikö näillä vallasta ympäripäissään toikkaroivilla outolinnuilla ole lähietäisyydellä minimitoimeentulolla eläviä vanhoja vanhempia tai muita läheisiä, joiden elämään tutustumalla olisi mahdollisuus palauttaa näkö politiikan sokaisemiin silmiin? Missä jonossa poliitikonkutaleet parveilivat silloin, kun jaettiin empatiaa ja ymmärrystä? Eduskunnan kahvilassako, juomassa veronmaksajien verestä tehtyä energiajuomaa?

Sanotaanko jossain kohdassa Suomen perustuslakia, että Suomi on vain Etelä-Suomi ja siitäkin vielä tarkennettuna pääkaupunkiseutu? Ei taatusti sanota, Eduskuntapoppoo paiskattakoon takaisin koulun penkille opettelemaan lukutaitoa. Eikä pelkkä lukutaito riitä, luetun ymmärtäminen pitää erityisesti takoa paksuihin kalloihin, vaikka tatuoimalla jos ei muu riitä.

Sanottakoon vielä kerran vaikka kirkumalla, että Suomi on ja mitä ilmeisimmin pysyy harvaan asuttuna maana, jossa porukka vaeltaa sopulilauman tavoin pääkaupunkiin opettelemaan köyhänä oloa. Vanhukset, sairaat ja muuten peräkylille nalkkiin jääneet ihmiset jäävät ilman mitään turvaa, kun liikelaitokseksi muuttunut posti kerää kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa kasvukeskuksiin, jättäen peräkylien rupuporukan paikallisten R-kioskien tai tappiolla kauppaa tekevien kyläkauppiaiden varaan.

Arvauskeskusten ja arvauslääkäreiden ulkoistaminen taitaa sekin olla lähitulevaisuutta. Liikuntakyvyttömien vanhusten pitää sitten vain sitkeästi raahautua tienposkeen odottelemaan aamuhämärissä päivän ainoaa bussia ihmisten ilmoille, takaisintulo onnistuu vasta iltahämärässä, kun ainoa bussi kyliltä ajaa keräilykierroksensa ympäri autiota maaseutua.

Kaipa tästä on tehtävä se johtopäätös, että kun kaikki kynnelle kykenevät ovat poistuneet mailta ja mannuilta, niin sen jälkeen sinne siirretään, Maon malliin, nuorisoa kylvämään kesannolla oleville pelloille salaperunaa, vanhaan kylvöperinteeseen tukeutuen, jossa joka toiseen kuoppaan tökkäistään pottu ja joka toiseen silakka. Nyky-meiningillä se tulkittaneen siten, että joka toiseen kuoppaan pottu ja joka toiseen isompaan kuoppaan vanhus. Siinä sitä sitten saadaan orgaanista lannoitetta kaikille Suomen pelloille. Salaperuna on hyvä viljelykasvi, nostetaan EU-tukiaiset ja tehdään Kreikat. Sillä se suttaantuu.

Siispä, väki vanhenee, köyhtyy ja yksinäistyy, eikä tämä tieto todellakaan tule yllätyksenä. Laaja- ja mokkulakaistaa vain kaikille, ja siinäpä hyvä syy ryövätä vanhusten viimeisetkin eläkerahat. Eivätpä perkeleet tarvitse enää hammashoitoakaan tai proteesien tekoa, kun ei ole mitään mitä laittaisi niiden väliin. Eikä silläkään ole niin väliä, vaikka jäykät ja kipeät sormet eivät hyppelehdi keveästi tietokoneen näppäimistöllä, sittenhän voidaan taas työllistää lisää porukkaa vanhusten tietotekniikkahoitajiksi.

Toinen yhtä hyvä työllistävä toimenpide on tietysti se, että siirretään köyhät kaupungeista autioituvalle maaseudulle ja tehdään siirtoköyhistä vanhusten verkkoasioiden hoitajia. Siitä vain vanhusten verkkopankkitunnukset uppo-oudolle, pakkosiirretylle ja ylennyksen saaneelle "verkkohuoltajalle", jonka tehtävänä on maksaa laskut, siis omansa, vanhuksen tililtä. Onko väärin olettaa, että tämä tulee olemaan todellisuutta jo muutaman vuoden kuluttua?

Ei muuta kuin maahanmuuttoviranomaiset puuhaamaan vierastyövoimaa maaseudulle, hyvin palkka- ja luontaiseduin. Ensin putsataan vanhus ja sitten viedään tuhkatkin pesästä. Siinäpä lähitulevaisuuden uusin ja kannattavin rikollisuuden laji, eller hur?

Nyt, kun elintenluovutuskin on muuttumassa enemmän tai vähemmän "pakolliseksi", riittäisiköhän yksi rekkalastillinen tehokäytössä olleita aivoja ja sydämiä kuskattavaksi Eduskuntatalon haperoiden käyttöön?