Voihan isäkissanv***u!
 
Se, joka syntyy tähän maailmaan persaukisena, lähtee tästä maailmasta tasan yhtä persaukisena. Sukupolvelta toiselle siirtyvät velat saavat porukan rämpimään kainaloitaan myöten edellisten sukupolvien jälkeensä jättämässä velkasuossa. Mistä mahtaa olla kyse kun lehtiin on pikkuhiljaa alkanut ilmestyä varovaisia, mutta syyttävät sormet tehokkaasti pystyssä laadittuja kansan kyykytys-artikkeleita?
 
Poliitikot ulisevat tv-kameroiden ulottumattomissa, miten helvetin kalliiksi tulee ylläpitää jo valmiiksi persaukista porukkaa, joka ei ole saanut kerätyksi omaisuutta ja pysynyt vielä kaiken huipuksi jotakuinkin terveenä . Tietysti fiksu porukka kouluttaa kultaakin arvokkaammat perillisensä yksityiskoulujen turvallisten muurien sisällä, jotta köyhyysrutto ei vahingossakaan tarttuisi. Vanha raha palaa ja uusi raha palaa vielä koreammalla liekillä, kun ryysyläisiksi kaluttu luurankoarmeija syö erilaisten etuuksien muodossa veromarkkojen tuotot. On se niin väärin.
 
Eivätkö ne köyhät älyä kuolla kupsahtaa ajoissa pois? Mitä pirua niille syöttäisi, että saisi väen vähenemään? Perkeleen sitkeää kansaa kun niitä ei mikään tapa, ei kulutus-kuppa eikä jauhomakkara-ateriat alealtaissa. Luulisi jo halvalla tuotetun, epäkelpo-porukan, rehun tekevän tuhojaan yhteistä hyvää ja verokertymää kuluttavan ryysyläisretkueen joukoissa, vaan kun sinnittelevät saamarit ihan poliitikkojen ja optio-hemmojen kiusaksikin terveyspalveluja kuluttamassa. Pitää kehittää vieläkin epäterveellisempi rehuseos, jota jaettaisiin ilmaiseksi kansalle.  Josko sitten tipahtelisivat kuin kärpäset Raid-käsittelyssä. On se niin väärin.
 
Poliitikot ovat suorastaan hurmaantuneita tilastoista, joissa lasketaan paljonko yksilö maksaa yhteiskunnalle välillä kehdosta hautaan ja vielä kuoppaamisen jälkeenkin. Tilastoilla sitten köyhä kansa kyykytetään uskomaan, että jos se ei elämänsä aikana pysty veroina maksamaan yhteiskunnan häneen panostamaa rahaa takaisin, se peritään varmasti perillisiltä perunkirjoitusta luettaessa. Ja perillisiähän köyhälistöltä löytyy joka niemen ja saaren notkelmasta, sikiävätkin niin julmetusti.  Parempiosaiset juoksevat housut kintuissa hedelmällisyysklinikoilla kuumemittarit pyrstössä keikkuen kun kurjalisto vain makaa selällään, koivet levällään ja sikiää kuin kanit kanisterissa. On se niin väärin.
 
Millä nuo veikeät poliitikonplantut saadaan oppimaan se, että ei pidä arvioida jokaista vastaantulijaa euron kuvat silmissä. Vielä ei ole laadittu lakia siitä, että äänestämään pääsee vain tietyn vuositulon ylittänyt, kulutusorientoitunut nenästävedettävä. Ehei, kun seuraavan kerran taas kansa äänestää, äänestyskoppeihin raahautuu harmiksi asti sitä porukkaa, jota tänään ruokitaan jauhomakkaralla. Pian alkavat ne surkuhupaisat iltasatukiertueet, joissa ryysyläisille luvataan almuja rikkaiden pöydiltä ja tosi härskit antavat ymmärtää, että kun äänestät häntä, pääset rilluttelemaan herrojen juhlapöydässä. Makiaa mahan täydeltä... Ja siis onhan se niin hemmetin väärin.
 
Nyt ei muuta kuin kansa eduskuntatalolle riekkumaan, luiset pyrstöt tanakasti kiviportaissa. Köyhälistö vaatimaan oikeutta kyykytetyn kansan puolesta. Ja se taas ei ole ollenkaan niin väärin.