Nyt kun kaikenmaailman energia-Einsteinit ajattelevat vaihtoehtoisia tai vähemmän vaihtoehtoisia energiamuotoja, miksi emme hyödynnä eläinten ja ihmisten ikiomaa energiantuottamiskykyä?

Hyvä tavaton, jo Kiinassa on jossain päin provinssia hehtaarisikaloita, joissa vaaleanpunaiset saparopeput tuottavat tuiki tarpeellista energiaa koko kylän tarpeisiin. Pierupossut kunniaan, ja tästä lähtien jokaisen maatilan ja omakotitalon tulee tuottaa oma energiantarpeensa kotipieruvoimaloiden avulla.
 
Laajennettuna idea voidaan tuoda kaupunkeihin. Parvekkeet hyötykäyttöön ja aurinkopaneelien lisäksi velvoitettakoon jokainen asukas possunpitoon. Pierut talteen-kampanja maailmanlaajuisesti käyttöön. Mikäli käytössä ei ole parveketta, takapihat sikaloiksi ja koko talon energia tuotettakoon sikalan voimalla. Sikalan koko on verrannollinen asukkaiden määrään ja joulukinkkuaikoihin, possuilta amputoidaan vain takakoipi ja tekosorkka tilalle. Mikäli pierupossu on käynyt läpi useamman joulun, varustettakoon se possupyörätuolilla. Tuotantovälinettä ei saa hävittää juhlapäivien takia.
 
Jos ei asu maatilalla, omakotitalossa tai sikala-kerrostalossa, vaaditaan ihmisiä syömään kaasua muodostavia ruoka-aineita ja keräämään omat pierunsa talteen. Valtiovalta rakentakoon yhteisiä kaasunkeräyspisteitä, joihin kansa velvoitetaan kantamaan pieruputelinsa. Kaikille tietysti määrätään oma metaaninkeruumäärä, jota seuraamaan palkataan pieruvalvojia.
 
Valtio kompensoikoon metaania tuottavien ruoka-aineiden hintoja ja mitä isompi pierupörräys on tuloksena, sitä alhaisempi olkoon hinta.
 
Emme me tarvitse ydinvoimaloita vaan metaanikansalaisia ja pierusikoja, ja mikäli lihansyönti maapallolla kasvaa, lehmät valjastettakoon myös yhteisen hyvän tuottamiseen. Kaikki EU-tuki kaalinkasvattajille!!!