Mitähän hemmetin aamiaismuroja kansalle oikein jaetaan? Vaikuttaa siltä kuin kaikki olisivat menneet raiteiltaan, suorastaan vinksahtaneet pahasti korvien välistä, terveydenhoitoalan henkilökunta eritoten. Onhan aivan selvää, että dekkareissa kaikki on mahdollista, varsinkin kaikkein epätodennäköisimmät henkilöt murhaajia, mutta että nyt jo elävässä elämässä… Voihan kiesus!
 
Sairaalat voisivat nykyisin mainostaa palvelujaan ytimekkäällä ja tehokkaalla sloganilla: ”Täällä sinut tapetaan varmasti”. Sairaanhoitaja tappaa insuliinilla vanhuksia, ensin tietysti harjoiteltuaan tehokkainta tapaa vaikkapa pikkulapsilla. Lääkäri kulkee viikate kädessä sairaalan käytävillä ja jos vähänkin näytät kroonikko-potilaalta, suhahdus vain ja olet mennyttä. Tätä meininkiä on nähty jo pitkään ulkomailla, mutta että tämän muodin piti rantautua Suomeenkin.
 
Kohta nähdään miten raihnaisia ja vanhuksia raahataan väkipakolla, pakkopaitaan köytettyinä ja puolitajuttomiksi lääkittyinä, ambulanssin kyytiin ja suorinta tietä kohti sairaalaa Helvetistä kohtaamaan Luojaansa, uskovainen tai sitten ei.
 
Miten kukaan tervejärkinen ja omilla aivoillaan ajatteleva ihminen enää uskaltaa kävellä edes kilometrin säteellä tappolaitoksista? Ilmeisesti on terveysmenojen säästämisessä tultu siihen pisteeseen, että kansa pidetään pelossa ja kurimuksessa, jotta he eivät suin surminkaan käyttäisi julkisia terveyspalveluita.
 
Huh! Kauhuskenaario on se, että kansa puputtaa hysteerisesti luomu-, kasvi- ja kaninruokaa, kalpeammat maalaavat terveen värin naamaansa ja kaikki urheilevat sananmukaisesti henkensä edestä.
 
Radikaaliryhmät alkavat salaisissa paikoissa kouluttaa vanhuksia ja raihnaisia itsepuolustuksen jalossa taidossa. Meno on kuin Libyassa IRA:n harjoitusleireillä, ilkeimmät temput ja häijyimmät aseet, kaikki on sallittua silloin kun pitää puolustaa henkeään julkisten terveyspalveluiden tappokoneistolta.
 
Vain taatusti terveiden on turvallista käyttää julkisia terveyspalveluja, vielä tänään. Ehkä jo huomenna kukaan ei ole turvassa ja loppuosakin kansasta siirtyy puputtamaan luomu-, kasvi- ja kaninruokaa, käy naamiointikursseja ja urheilee itsensä hengiltä. Tavoite on saavutettu, ketään ei enää tarvitse hoitaa…